PC

The Elder Scrolls VI još uvek nije u igrivom stanju

Na E3 sajmu smo uz pregršt novih najava igara i franšiza dobili i prvi tizer za The Elder Scrolls VI od strane Bethesde, ali je razvoj igre ipak u dosta ranoj fazi.

Tod Hauard je u razgovoru tokom serijala “Youtube at E3” za fanove otkrio da se igra i dalje nalazi u fazi preprodukcije i da igra nije u igrivom stanju, kao i da još uvek ne postoji endžin za igru, ali sve napreduje polako.

U istom razgovoru je spomenuta i druga igra koju smo dugo očekivali da bude otkrivena od strane ove kompanije, Starfield, za koju je objašnjeno da je dublje u produkciji nego TES VI i da je već u igrivom stanju.

Kada se ovo uzme u obzir, znači da ćemo čekati još najmanje 4 godine dok ne započnu nove avanture u Tamrijelu, na trenutno nepoznatoj lokaciji, pošto tizer nije jasno otkrio mesto zbivanja.

Bilo kako bilo, čekaćemo još dosta do nove Elder Scrolls igre, ali je jako dobro videti da se na njoj radi.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top