PLAY! ; PLAY! Zine

UbiSoft velikodušan sa The Crew 2, tri besplatne ekspanzije za sve igrače!

Nastavak trakačke igre otvorenog tipa, The Crew, nam stiže krajem ovog meseca, odnosno 29. juna, i UbiSoft je objavio planove za dalju podršku ove igre.

U godinu dana od izlaska igre, igrače očekuju tri velika apdejta, odnosno ekspanzije, koje će za sve biti potpuno besplatne! One će donositi veliki broj novih vozila, lokacija, delova automobila i trkačkih disciplina, kao i brojnu kozmetiku.

Znamo i šta će biti prva od tih ekspanzija, zove se Gator Rush, stiže septembra, i donosi Hovercraft, pet novih automobila kao i nove legendarne dodatke za automobile, i razne tropske lokacije. Pored ovih velikih dodataka, svakog meseca će u igri biti dodavana po dva nova vozila.

Ukoliko se pitate čemu onda služi sezonska propusnica, koja je takođe najavljena, odgovor je jednostavan – za one koji žele i više od toga. Vlasnici iste dobijaju tri ekskluzivna vozila, Porsche 911 Turbo 3.6, the Supermarine Spitfire Mk IX i Ice Marine Bladerunner 35, kao i 20% popusta na sve  kupovine u igri ikada. Takođe, tu je i specijalna kuća kao i dva jedinstvena outfita za karaktere igrača. Ujedno, kada god dođe novih sadržaj, vlasnici SP će moći da ga igraju nedelju dana ranije od svih ostalih.

Kako izgleda taj plan “u pokretu”, pogledajte ispod u zvaničnom trejleru:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!