Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre za jul

Majkrosoft nije dugo čekao nakon Sonija za PS+ da nam otkrije koje su to besplatne igre u ponudi za pretplatnike Xbox Live Gold servisa.

Xbox One:

Prva igra u ponudi je Assault Android Cactus, predivna twin-stick pucačia u kojoj imamo prike da se napucavamo sa raznim neprijateljima u svemiru, a od 16. jula sledi Death Squared, igra koja zahteva visoki nivo kooperacije u rešavanju zagonetki.

Xbox 360:

Za Xbox 360 korisnike stiže tabačina Virtual Fighter 5: Final Showdown, dok je od sredine meseca dostupan Splinter Cell Conviction u kojem uskačemo u ulogu legendarnog špijuna, Sema Fišera.

Ove igre su dostupne i za noviju generaciju Xbox konzole kroz backwards-compatibility.

Moramo priznati da je ponuda dosta slabija od one u prethodnim mesecima, ali se nadamo da će se stanje popraviti u narednim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top