PC

Black Ops 4 će imati beta testiranje otvoreno za sve

Developeri video igara sve češće pribegavaju praksi održavanju većeg broja perioda testiranja koji primaju veliku broj igarača, kao otvorena beta, što će im pomoći da pronađu eventualne probleme kao i da odrade stress-test na svojim serverima.

Tako će i Call of Duty: Black Ops IIII imati dva perioda beta testiranja i svaki će doći sa određenim ciljem. Prvi talas testiranja u vidu otvorene bete će se održati narednog meseca, kada će PS4 igrači od 3-6. avgusta imati pristup glavnom multiplejer sadržaju, dok isto očekuje sve igrače na PC-u od 11-13. avgusta, a oni koji su prednaručili igru pristup dobijaju dan ranije.

Drugi talas testiranja će biti okrenut ka pažljivo pripremanom Battle Royale modu, nazvanom Blackout, koji će po meču imato do 60 igrača. Detalja o testu ovog moda trenutno nema mnogo, ali svakako veliki broj igrača očekuje upravo njega i to što on donosi za razliku na ostale igre.

Beta će na računarima biti dostupna putem Battle.net klijenta, a ne putem Steama, kao što je do sada bio sličaj.

Nadamo se da će sve proći kako treba  i da će Treyarch uspeti da ispravi eventualn probleme do izlaska zakazanog za 12. oktobar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top