PLAY! ; PLAY! Zine

Borderlands 2 dobio novi nezvanični patch

Legendarni Borderlands 2 više ne dobija pažnju svojih kreatora, jer je odavno “prodata” igra, ali verni zaljubljenici i brojni fanovi igre i dalje uživaju u ovom sjajnom co-op naslovu.

Upravo ove fanove će obradovati informacija da je grupa modera izbacila novi nezvanični patch, pod oznakom 4.1, koji donosi, kako kažu, preko 100 novina, dodataka i popravki.

Sa ovom zakrpom stižu brojne kozmetičke izmene, popravke bagova, izmene u kvestovima i dodavanje novih kvestova, promene u opremi i veštinama, te balansu neprijatelja, nove opcije… Lista promena i dodatka je ogromna, i možete je u celini pročitati ovde.

Ukoliko i dalje pikate Borderlands 2, i želite da uživate u svom ovom sjajnom radu koji su za fanove pripremili vredni moderi, ovaj nezvanični patch možete preuzeti na Nexus stranici patcha, gde ćete naći u ostale detalje o tome kako da instalirate patch i da budete sigurni da radi kako treba.

Nama je ovaj patch dovoljan razlog da već ovog leta sednemo i obrnemo igru još jednom. Koji je vaš omiljeni momenat iz Borderlands serijala?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!