PC

Borderlands 2 dobio novi nezvanični patch

Legendarni Borderlands 2 više ne dobija pažnju svojih kreatora, jer je odavno “prodata” igra, ali verni zaljubljenici i brojni fanovi igre i dalje uživaju u ovom sjajnom co-op naslovu.

Upravo ove fanove će obradovati informacija da je grupa modera izbacila novi nezvanični patch, pod oznakom 4.1, koji donosi, kako kažu, preko 100 novina, dodataka i popravki.

Sa ovom zakrpom stižu brojne kozmetičke izmene, popravke bagova, izmene u kvestovima i dodavanje novih kvestova, promene u opremi i veštinama, te balansu neprijatelja, nove opcije… Lista promena i dodatka je ogromna, i možete je u celini pročitati ovde.

Ukoliko i dalje pikate Borderlands 2, i želite da uživate u svom ovom sjajnom radu koji su za fanove pripremili vredni moderi, ovaj nezvanični patch možete preuzeti na Nexus stranici patcha, gde ćete naći u ostale detalje o tome kako da instalirate patch i da budete sigurni da radi kako treba.

Nama je ovaj patch dovoljan razlog da već ovog leta sednemo i obrnemo igru još jednom. Koji je vaš omiljeni momenat iz Borderlands serijala?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top