PC

Fallout 76 beta počinje u oktobru

Fallout 76 je svoje puno predstavljanje doživeo na E3 sajmu kada je bila najavljen period beta testiranja ali bez konkretnog datuma.

Nekako se očekivalo da će beta period doći tokom ovog leta, ali je Bethesda ipak to zakazala za oktobar i, kao što je ranije najavljeno, zbog ekskluzivnog dogovora sa Majkrosoftom prvo će u betu moći da uskoče korisnici Xbox One konzola.

Pogledajte još: Svih pet Fallout igara pređeno za samo 90 minuta

Svoje mesto u beti će naći igrači i na drugim platformama(PS4 i PC), ali ona neće biti otvorenog tipa, već će prisustvovati samo oni koji su prednaručili igru.

Bethesda će naknadno otkriti tačna vremena početka i trajanja testa, a više o tome kako se prijaviti možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Period beta testuranja će trajati sve dok se ne dođe do samog datuma izlaska – 14. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top