PC

Fanovi prave The Battle for Middle-Earth u Unreal 4, i izgleda neverovatno!

Strategija u realnom vremenu, The Battle for Middle-Earth, se pojavila davne 2004. godine, u vreme kada su u RTS i Lord of the Rings bili na vrhuncu svoje popularnosti.

I oh, kako je to sjajna igra bila, vrhunska grafika za ono vreme, fenomenalan audio i uzbudljiv gejmplej sa velikim epskim bitkama u duhu Gospodara Prstenova. Igra je bila san svakog malog nerda u ono vreme, san svakog ljubitelja strategija i LotR franšize.

Ipak, od tada je prošle 14 godina, a mi i dalje nismo videli “krštenu” strategiju u LotR svetu, pa nas ne čudi da danas vidimo grupu fanova koja se latila posla da svet ovog klasika osveži i potpuno rekreira u Unreal 4 endžinu.

Njihov rimejk se zove The Battle for Middle-Earth: Reforged i izgleda jednostavno neverovatno dobro. Osim samog trejlera, trenutno nemamo više detalja, a autori naglašavaju da je u pitanju “nekomercijalni projekat”, ali se ipak plašimo da im sav ovaj trud ne padne u vodu, jer neko svakog trenutka može da “povuče ručnu” i naredi im da zbog licence i vlasništva nad franšizom prekinu svaki dalji rad i unište ono što su već napravili.

Nadamo se da do toga neće doći, jer bi stvarno bilo greota. Pogledajte kako dobro izgleda:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top