PC

Far Cry 5 nas sa novom ekspanzijom vodi na Mars

Kao što nam je ranije bilo obećano, Ubisoft polako izdaje dodatni sadržaj za pucačinu Far Cry 5, koji nam ne daje nove deliće za postojeću priču već nas vodi negde drugde iz Houp okruga.

Prethodna ekspanzija je igrače vodila u samo središte Vijetnamskog rata, a sada idemo na četvrtu planetu Sunčevog sistema, Mars. Igraćemo kao Nik Raj sa ciljem da odbranimo planetu od invazije vanzemaljaca, za šta ćemo koristiti potpuno nova oružja, kao što su blasteri i morfinatori, a na raspolaganju je i jetpack.

Ovaj mod dolazi za sve platforme na kojima je izašao Far Cry 5 već 17. jula.

Prošle nedelje je za ovu igru izašao besplatni apdejt koji je doneo Photo Mode sa mnoštvom opcija za fotografisanje lepota digitalne Montane, kao i mnoštvo asseta za popularni Arcade odeljak igre.

Treća, i poslednja planirana ekspanzija za Far Cry 5, je Dead Living Zombies gde će se igrači susrest sa hordama zombija u scenarijima iz b-filmova.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top