PC

Farming Simulator 19 stiže ove jeseni

Jesen, vreme kada se svi poslovi u polju polako privode kraju i vreme je za zimski predah, ali samo na trenutak jer dolazi Giantsov Farming Simulator 19.

Kao što se i očekuje, Farming Simulator za ovu godinu donosi iskustvo uzgajanja raznih biljnih kultura, obrađivanja zemlje, uzgoja stoke, a developeri obećavaju još više aktivnosti koje će držati igrače prikovanim za ekrane, a jedna od njih je i čuvanje konja.

Osim čuvanja, konji će moći i da se jašu na velikim prostranstvima u igri, tri mape tačnije. Giants Software je odlučio da znatno proširi i multiplejer komponentu, pa tako do 16 igrača može zajedno farmerisati.

Igra će posedovati i znatno napredniju grafičku prezentaciju u odnosu na prethodnike sa velikom ponudom automobila, kombajna, traktora i ostalog, dok će igrači imati prilike da igru menjaju po svojoj zamisli i volji, jer je omogućena podrška za modove.

Farming Simulator 19 dolazi 20. novembra za PC, PS4 i Xbox One

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top