PLAY! ; PLAY! Zine

Fear the Wolves će na Early Access doći kasnijeg datuma zbog problema u zatvorenom testiranju

Možda ste ovih dana imali prilike da učestvujete u zatvorenoj beti Battle Royale naslova sa Stalker elementima, Fear the Wolves, koja je sa završetkom testiranja trebalo da se pojavi danas, 18. jula, na Steam Early Accessu.

Učesnici testa su, poput vašeg autora, primetili da igra još uvek ne poseduje stabilnost potrebnu da privuče veliki broj igrača, iako su elementi poput radioaktivnosti i sporednih pretnju odlični.

Na sve sugestije igrača su ljudi iz studija Vostok Games odgovorili na najbolji mogući način – pomeranjem datuma dolaska na Steam. Fear the Wolves će sada doći nekoliko nedelja kasnije nego što je prvobitno planirano, što znači da će se pojaviti negde do kraja leta ali tačan datum nije poznat.

Developeri su se pohvalili činjenicom da u testiranju učestvuje na desetine hiljada igrača koji su bili ključna podrška u razvoju i izmenama pruženog iskustva koje će odgovarati većini.

Smatramo da je ovo odlična odluka koja će doneti samo benefit igri, pošto ona ima odličnog potencijala sa elementima iz serijala koji je svima i više nego poznat, a šteta bi bila da sve to padne u vodu zbog velike količine bagova i nestabilnosti.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!