PLAY! ; PLAY! Zine

From The Ashes je prvi DLC za Kingdom Come: Deliverance

Ljubitelji autentičnog srednjovekovnog RPG-a Kingdom Come: Deliverance od danas mogu da uživaju u prvom dodatku za igru.

Pročitajte Kingdom Come: Deliverance Play!Zine recenziju.

Prvi od nekoliko planiranih DLC dodataka nosi naziv From The Ashes i pre svega se bavi obnavljanjem i vraćanjem života u vaše porušeno i napušteno selo koje je stradalo na početku igre. Ono što je zanimljivo kod ovog dodatka jeste što on ne predstavlja odvojeni deo igre, već se prirodno nadograđuje na glavni prelazak igre, pa ćete tako jednostavno u jednom trenutku krenuti sa opcijama iz ovog dodatka, kada vam se to otvori u priči.

Autori obećavaju autentično vođenje grada, uz sve zadatke i probleme koje jedno srednjevekovno podizanje naselja donosi. Naš zadatak biće da balansiramo troškove i razvijamo naselje, pri tome pazeći da uvek budemo u plusu i generišemo prihode, inače se može desiti ostanemo bez naselja i titule.

U petominutnom snimku ispod možete videti zvanični mali vodič koji je Warhorse Studios (autori igre) objavio, kako bi igračima bolje pojasni o čemu se tačno radi.

 

 

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!