PC

From The Ashes je prvi DLC za Kingdom Come: Deliverance

Ljubitelji autentičnog srednjovekovnog RPG-a Kingdom Come: Deliverance od danas mogu da uživaju u prvom dodatku za igru.

Pročitajte Kingdom Come: Deliverance Play!Zine recenziju.

Prvi od nekoliko planiranih DLC dodataka nosi naziv From The Ashes i pre svega se bavi obnavljanjem i vraćanjem života u vaše porušeno i napušteno selo koje je stradalo na početku igre. Ono što je zanimljivo kod ovog dodatka jeste što on ne predstavlja odvojeni deo igre, već se prirodno nadograđuje na glavni prelazak igre, pa ćete tako jednostavno u jednom trenutku krenuti sa opcijama iz ovog dodatka, kada vam se to otvori u priči.

Autori obećavaju autentično vođenje grada, uz sve zadatke i probleme koje jedno srednjevekovno podizanje naselja donosi. Naš zadatak biće da balansiramo troškove i razvijamo naselje, pri tome pazeći da uvek budemo u plusu i generišemo prihode, inače se može desiti ostanemo bez naselja i titule.

U petominutnom snimku ispod možete videti zvanični mali vodič koji je Warhorse Studios (autori igre) objavio, kako bi igračima bolje pojasni o čemu se tačno radi.

 

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top