PC

HD remasteri za Shenmue 1 i 2 dobili datume izlaska

Načekaćemo se do vremena kada ćemo dobiti Shenmue 3, što je neki period tokom naredne godine, ali na svakako raduje to što HD remasteri prva dva naslova stižu veoma uskoro.

Ova dva naslova u osveženom izdanju dolaze već 20. avgusta za PC, PS4 i Xbox One i sa sobom nose cenu od 30 dolara.

Pogledajte još: Otkriveni sistemski zahtevi za Shenmue 3

Developeri okupljeni u studiju YS Net prve dve igre iz serijala za potrebe izrade osveženog izdanja nisu izradili ispočetka, već su “ispolirali” tako da izgledaju prelepo u HD rezoluciji sa osveženim korisničkim interfejsom, a mi sa zapada ćemo konačno moći da ove zanimljive igre pređemo i sa glasovnom glumom na japanskom jeziku.

Do 20. avgusta ima još oko mesec i po dana tako da nećemo čekati još preterano dugo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top