PLAY! ; PLAY! Zine

Hollow Knight prešao cifru od milion prodatih kopija za PC

Hollow Knight je jendno od najlepših i najprijatnijih iznenađenja iz prošle godine, koje je svojim vizuelnim stilom, fantastično zabavnim gejmplejom i kreativnim dizajnom kupilo srca velikog broja fanova, ne samo ljubitelja metroidvania žanra, već i šire.

Studio Team Cherry, koji nam je doneo ovu igru, redovno izbacuje novi DLC sadržaj potpuno besplatno, kako bi ispoštovao sve ono što je obećano U Kickstarter kampanji, a što nije stiglo da uđe u finalnu verziju igre prilikom izlaska igre februara prošle godine. I nastaviće sa besplatnim sadržajem sve do kraja ove godine, kada planiraju da isporuče sve što su obećali, i tek onda će krenuti da rade na novom DLC sadržaju koji će moći da se kupi.

Ovih dana je igra stigla i na Switch, gde je za nepune dve nedelje našla novih 250 000 srećnih igrača, ali je istovremeno oboren i značajan prag na računarima, gde je Hollow Knight prešao broj od milion prodatih kopija na Steam/GOG platformama, pa u trenutku dok ovo pišemo ukupan broj prodatih jedinica igre se približio cifri od 1 300 000, što je za igru koja se smatra “niša” žanrom zaista neverovatan i potpuno zaslužen uspeh, na kome bi pozavideli i mnogi AAA studiji.

Mi ekipi iz Team Cherry želimo puno sreće u nastavku posla, i još puno prodaje koja će im omogućiti da nastave sa kvalitetnim poslom koji rade.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!