Nintendo Switch

Igrač hakovao Splatoon 2 tabelu da bi naterao Nintendo da uradi nešto protiv hakera

Uraditi nešto loše zarad većeg dobra je uvek bila kontroverzna tema u društvu, koja se često provlačila i kao lajt motiv u mnogim sverama umetnosti.

Ali danas nismo tu da pričamo o književnosti, već o onome što je izvesni fan popularne Nintedo igre Splatoon 2 uradio kako bi ostavio poruku i naterao Nintendo da uradi nešto po pitanju ogromnog broja varialica u ovoj igri.

On je hakovao leaderboard i napravio tako  da sva četiri prva mesta na tabeli zauzimaju njegovi nalozi koji ispisuju jasnu poruku – Please Add Anti Cheat, odnosno “Molim vas, dodajte nešto protiv varanja”, jer je već duže vreme među igračima velika frustracija zbog ogromnog broja varalica i izostanka bilo kakve ozbiljne reakcije i prevencije Nintenda po ovom pitanju.

Ovaj korisnik se i javio na Redditu i rekao da je ovo jednostavno poslednja mera kojoj je morao da pribegne jer ne vidi drugo rešenje da skrene pažnju javnosti i Nintenda na ovaj problem. Kaže da voli jako igru i da je jako zabavno iskustvo i da upravo zbog toga i ne voli da vidi da igra propada zbog varalica i da Nintendo mora hitno da uradi nešto po tom pitanju. Njegovu celu poruku možete pročitati na ovom linku.

Videćemo da li će Nintendo u međuvremenu da ovu  poruku shvati ozbiljno i konačno konkretnije krene u borbu protiv varalica, ali se nadamo da će to biti uskoro, jer kako čujemo od igrača, igra uopšte nema nikakve mere protiv varlica, što je potpuno nedopustivo u današnje vreme.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top