PC

Igrači ispod levela 5 u Fallout 76 neće moći da budu ubijeni od strane drugih igrača.

Jedna od većih briga koju fanovi Fallout serijala imaju sa Fallout 76 je to što će ih ostali “smarati” ukoliko samo žele da igru iskuse solo, pa se stalno pitaju na koji način će ih igra štititi.

Već je potvrđeno da će smrt u ovoj igri biti veoma praštajuća, da neće gubiti sve i da će penali biti podnošljivi. Sada dolazi i informacija sa italijanskog sajta multiplayer.it, koji je uradio intervju sa vodećim Bethesda čovekom Todom Hauardom. On kaže da će svi igrači koji su ispod levela 5 biti u potpunosti zaštićeni od bilo kakvog uticaja “zlonamernih” igrača, odnosno nećemo moći da budemo ubijeni ukoliko naletimo na neprijateljski nastrojene igrače.

Osim toga, od novina u ovom intervjuu pominje se i brzo putovanje preko mape, što je u neku ruku i očekivano na mapi koja je opisana kao “četiri puta veći Fallout 76”, samo se pitamo kako će to u praksi funkcionisati u igri koja  je “deljeni svet” sa ostalim igračima, odnosno kako se mogu izbeći zloupotrebe da se nekoprosto “pojavi” kod nas i ubije nas. Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top