PLAY! ; PLAY! Zine

Infinity Ward pravi Call of Duty za next-gen konzole

Navikli smo da developeri sa svojim listinzima, u kojima traže nove ljude za rad na projektima, otkriju više detalja nego što treba. Tako nam sada i Infinity Ward otkriva da je već počeo sa radom na Call of Duty igri za sledeću generaciju konzola.

Pozicija za koju Ward zapošljava je Narrative Scripter, koji će biti zadužen za pisanje novih iskustava za sve igrače, a tu spada i singlplejer iskustvo, u igri koja će izaći za više platformi sledeće generacije.

Malo je verovatno da će se sledeće pojaviti next-gen konzole, pošto je i za razvoj igre potrebno malo više vremena od svega jedne godine, a i same konzole očekujemo najranije tokom 2020. godine, ako je verovati tvrdnjama analitičara. Ono što je sigurno je da i Soni i Majkrosoft vredno rade na novim konzolama, s tim što za sada znamo da Xbox konzola nosi kodni naziv “Scarlet”, a Playstation 5 će verovatno u potpunosti zadržati AMD kao partnera.

Dok stignemo do objave ove igre čeka nas jedna druga pucačina iz iste franšize, a to je Black Ops 4 koji stiže 12. oktobra.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!