PC

Monster Hunter: World dolazi na PC ranije nego što smo očekivali

Kao što je tokom vikenda bilo nagovešto od strane Capcoma, danas nam je otkrivena velika vest vezana za PC verziju naveliko poznate igre – Monster Hunter: World.

Prvobitno smo očekivali da će se igra za ovu platformu pojaviti negde krajem godine, odnosno pred početak praznične sezone, ali će ona postati dostupna znatno ranije, i to već 9. avgusta.

Zajedno sa otkrivanjem datuma izlaska je objavljeno i ono što svaki PC igrač želi da zna kada su u pitanju video igre, a to su sistemski zahtevi. Oni su u rangu sa ostalima koje viđamo u AAA igrama, tako da apgrejd nije neophodan.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5 4460 3.2GHz / AMD FX 6300
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R7 260x sa 2GB video memorije
  • Prostor na disku: 20 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i3 8350 4GHz / AMD Ryzen 5 1500X
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 570X 4GB
  • Prostor na disku: 20 GB

Monster Hunter: World se zimus pojavio na konzolama i ostvario je stvarno veliki uspeh time što je postao najbrže prodavana igra u istoriji kompanije Capcom, a ona će definitivno biti još popularnija dolaskom na PC u avgustu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top