PC

Najbolji NBA 2K18 dobili specijalne patike na kućnu adresu

Poznata gejming izdavačka kuća 2K Games, udružila se sa popularnim modnim brendom Nike, kako bi iznenadila i nagradila prvih 200 igrača u NBA 2K18 koji su uspeli da ostvare izazov “The Road To 99″.

U pitanju je stvarno nešto u šta ste morali da uložite “tonu” vremena da bi postigli, jer je NBA 2K18 u vreme kada je izašao bio sinonim za p2w, mikrotransakcije i grindanje, ali eto, lepo je videti da su oni najuporniji, koji nisu odustali, na kraju i nagrađeni bar na neki način, iako je jasno da je ovo efikasan, a jeftin marketing za obe kompanije.

Ideja iza izazova je bila da se napravi custom igrač i da se od “dna” dogura do maksimuma, odnosno da ima rejting 99.

Evo kako izgledaju te patike, u pitanju je “obrađeni” model Kyrie 4s patika, i nisu svi dobijali model istih boja, što ove patike čini još unikatnijim.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top