PC

Novi trejler za We Happy Few – upoznajte glavne karaktere

Ostalo je još dvadesetak dana do izlaska distopijskog naslova We Happy Few, smeštenog u okruženje fiktivnog britanskog grada 60-ih godina prošlog veka,  u kome vlada totalitarna atmosfera kontrolisana “šarenim pilulama”, koje sve ljude čine veštački srećnim i samim tim kontrolisanim.

Igra je višestruko odlagana i prošla je kroz brojne iteracije, pre svega jer je najpre krenula kao nešto što bi  bila skoro pa “čista” survival igra (sakupljanje resursa, spravljanje stvari, itd), iako su ljudi očekivali novi Bioshock, i onda su kreatori to na vreme shvatili i preusmerili se na narativno iskustvo i razvoj priče, kako bi igračima pružili nešto bliže onome koje očekuju.

Najnoviji trejler za igru nam pokazuje sve igrive karkatere, njih troje, koji pokušavaju da pobegnu iz haosa ovog grada. Sally Boyle, koja je hemičar koji svoje eksperimente koristi u borbi protiv neprijatelja,  tu je Arthur Hastings, koji želi da pobegne i pronađe svoj nestalog brata, i na kraju Ollie Starkey, Škot, bivši vojnik.

U poprilično haotičnom trejleru koji traje nešto više od pet minuta, vidimo priču njih troje i slušamo naratora koji nas nekako vodi kroz sav taj čvornati haos i pravo da vam kažemo, nismo baš sigurni da li smo uspeli da pokupimo sve konce priče iz ovog trejlera, ali verujemo da je to i bila ideja.

U svakom slučaju, igra konačno stiže 10. avgusta, pa ćemo imati prilike i da se valjano drogiramo “radošću”, kako u igri tepaju tim tabletama koje sve čine nasmejanim zombijima.

Pogledajte trejler, pa pokušajte sami da izvučete neke zaključke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top