PLAY! ; PLAY! Zine

Origin Access Premier omogućava rani pristup novim EA igrama

Većini članova gejmerske zajednice je poznat pretplatnički servis kompanije Electronic Arts, Origin Access, i njegova bogata ponuda naslova po veoma niskoj ceni mesečne pretplate.

Ponuda će sada postati još bogatija sa novim servisom, nazvanim Origin Access Premier, koji će pretplatnicima pružiti taj luksuz da igrama kompanije EA, koje tek trebaju izaći, pristupe znatno ranije nego oni koji žele da kupe igru drugim tokovima.

Ovaj servis će biti veoma sličan Xbox Game Passu koji pruža korisnicima pristup Majkrosoftovim igrama od prvog dana kada se pojave, samo što će pretplatnici Premier servisa imati rani pristup igrama kao što su NFL 19, FIFA 19, Battlefield V i Anthem, kao i mnoge druge kada se pojave.

Trenutno nema detaljnih informacija o datumu kada će servis postati dostupan, ali je otkrivena cena pretplate. Standardni Origin Access će zadržati istu cenu(5$ mesečno), a novi paket će koštati 15 dolara mesečno ili 100$ dolara godišnje, što se isplati svakom vatrenom fanu igara ove kompanije.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!