PC

Otkazan Titanfall Online

Titanfall, kako prvi, tako i drugi deo, su sjajne multiplejer pucačine koje su “tiho” ukrale slavu najboljih pucačina u godinama kada su izašle, i pored toga što komercijalno možda i nisu prolazile najbolje u odnosnu na velikane AAA industrije.

Ipak, čini se da spin-off projekti iz ovog sveta baš i nemaju sreće. Najpre je početkom prošle godine otkazan Titanfall: Frontline, koji je trebao da predstavlja kartičnu igru smeštenu u univerzum Titanfalla, ali je bilo očigledno da je samo pokušaj EA da jaše na talasu popularnosti kartičnih igara.

Danas saznajemo da je i projekat Titanfall Online, koji je ciljao azijsku publiku, takođe otkazan, pošto što su igrači reagovali poprilično loše nakon nekoliko zatvorenih demo testiranja igre. Ujedno, kako je igra već preko tri godine u razvoju, iz Electronic Artsa smatraju da se u međuvremenu tržište onlajn igara značajno promenilo, te da se zakasnilo sa hvatanjem te prilike, pa su EA i Nexon (studio koji je radio igru) dogovorno rešili da ukinu dalji rad na projektu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top