PC

Otkrivene najprodavanije igre na Steamu u prethodnih 6 meseci

Početak jula obeležava i navršavanje prve polovine godine pa je došao red da Steam predstavi naslove koji su zabeležili najveću prodaju na toj platformi.

Video igre nisu raspoređene po broju, već su ih podelili u 4 različite kategorije – Platinum, Gold, Silver i Bronze. Igre koje dominiraju po prodaji su svakako multiplejer naslovi kao što je PUBG, Rocket League, Warframe, R6 Siege, ali u platinum kategoriji možemo pronaći i neke od igra na koje su fanovi dosta čekali, poput Far Cry 5, Kingdom Come: Deliverance, Jurassic World: Evolution, a tu je i neizostavni GTA 5.

Pogledajte još: Sada možete videti koliko ste novca potrošili na igre na Steamu

Bez dalje odlaganja pogledajte celu listu pa nam recite da li ste vi neku od ovih igara pazarili na ovoj platformi.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top