Vesti

Pojela stonogu i osvojila Xbox One X konzolu

Tokom vikenda smo imali prilike da uživamo u San Diego Comic Conu, gde je prikazana gomila novih, kao i ranije najavljenih filmova, ali su i video igre našle mesto na ovoj konvenciji.

Jedna od video igara je bio Shadow of the Tomb Raider, koji je posetiocima pružio jedan veoma zanimljiv izazov – pojesti stonogu kako bi zavrteli točak sreće i osvojili neku od vrednih nagrada.

Korisnica Reddita, lillypad360, je imala dovoljno hrabrosti da odgovori izazovu i pojede celu stonogu, a zbog toga joj je točak sreće doneo moćnu Xbox One X konzolu.

Hrabra srećnica sa Reddita je objavila da je presrećna zbog osvajanja konzole i da će odmah uzeti da ponovo odigra Rise of Tomb Raider, a na redditu je dočarala i kako je izgledalo celo iskustvo sa stonogom.

Shadow of the Tomb Raider izlazi 14. septembra za PC, Xbox One i PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top