PLAY! ; PLAY! Zine

Prvi patch za Vampyr ispravlja gomilu smešnih bagova

Studio Dontnod nam, posle oko mesec dana od izlaska njihovog naslova Vampyr, donosi prvu zakrpu za igru.

Ovaj apdejt se pre svega bavi sređivanjem i peglanjem određenih situacija u igri koje su dovodile do čudnih i često komičnih scena i koje bi sada trebalo da funkcionišu kako su zamišljenje, što znači manje smešnih Youtube klipova, a više pravilno odrađenih međuscena.

Ipak, fanovi su razočarani što prvi patch donosi samo te vrste ispravki, iako svakako poželjne, jer su se ponadali da će doći i do određenog balansiranja težine igre, odnosno toga da igra često bude prelaka čak iako igrate u “ful dobrica” fazonu, koji vam ujedno i najviše otežava igranje. Ipak, ne slažemo se sa igračima koji traže različite nivoe težine, jer smatramo da je koncet koji kaže da je igra obrnuto proporcionalno teška onoliko koliko ste krvi nedužnih građana popili je fenomenalan način da se implementira težina u igru, samo mislimo da mu je potrebno još sređivanja i peglanja brojki.

Stigle su i određene izmene koje će igračima pomoći da igru lakše igraju na tastaturi i mišu, ali nažalost, osećaj “jeftinog portovanja” se i dalje ne može oprati iz ruku, igra i dalje vidno vuče ka konzolaškom igranju. Na svu sreću, opraštamo joj zbog svih drugih fenomenalnih i pozitivnih karakteristika.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!