PLAY! ; PLAY! Zine

Shadow of War – mikrotransakcije sada počivaju u planini Usud

Jedna od najomraženijih stvari u 2017. godini su upravo bile mikrotransakcije koje su izazvale prave buru negativnih reakcija zbog pojavljivanja u igri sa singlplejer iskustvom kao što je Middle-Earth: Shadow of War.

Te famozne mikrotransakcije, sve zajedno sa Marketom, su sada ostale u pozadini igre i studija Monolith jer su ih developeri u potpunosti uklonili kako više nisu pravile potrebu igračima. Zbog toga će sada igrači dolaziti na drugačiji način do sadržaja koji je prethodno bio dostupan putem mikrotransakcija.

Letnji apdejt za Shadow of War je između ostalog doneo i velike izmene u epilogu koje se tiču naracije glavnih karaktera, novog bonus sadržaja u vidu sposobnosti i maski. Kada smo se već dotakli kozmetičkih dodataka, Taliona ćemo moći da pretvorimo u Kelebrimbora iz mlađih dana, odnosno iz prve bitke za Mordor.

Novina je još i povećanje gornje granice nivoa na 80 i pružanje XP nagrada za kompletiranje Nemesis misija i pokoravanje kapetana što donosi nove šanse za nadogradnju.

Čuveni Nemesis sistem, koji donosi jedinstveno iskustvo okršaja sa orcima, je opet na meti izmena, ali su u pitanju pozitivne izmene u vidu veće količine legendarnih orkova, a podanici će umeti i da sa vremena na vreme iznenade igrače različitim poklonima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!