PC

Stalker dobio Dead Air mod koji menja sve aspekte igre

Oduži se ovo čekanje za S.T.A.L.K.E.R. 2, i iako su developeri konačno najavili da ga možemo očekivati tokom 2021. godine, ali je i to takođe dosta dugačak period.

Vraćanje Stalkeru je ono što će nam prekratiti čekanje, ali je samostalna modifikacija igre, nazvana Dead Air, tu da dobro poznato iskustvo izmeni uz korena, dok je postapokaliptični šmek ostao.

Dead Air je baziran na Call of Chernobyl i potpuno je besplatan za igranje, a ono što on donosi je drugačiji gejmplej, izmene u zvuku i grafičkom aspektu, a ponašanje neprijatelja je takođe znatno naprednije tako da će im prioritet biti borba sa vama kada vas uoče.

Arsenal hladnog oružja je dodatno proširen pa je pred igračima više opcija, a i sam reload proces oružja je dobio izmene. Sa grafičkog aspekta, modifikacija donosi dinamičnu maglu, mogućnost izmene boja, interakciju sa svetlosnim izvorima i još dosta toga.

Više o samom modu ćete pronaći ovde, a tu vas čekaju i informacije kako ga instalirati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top