PC

Stižu nam novi Commandosi!

U ovo sušno julsko letnje vreme, bar kada je gejming u pitanju, dobijamo zaista sjajnu informaciju – potvrđeno nam je da stiže nova Commandos igra!

Pravo na ovu pomalo zaboravljenu franšizu je otkupio studio Kalypso Media, koji stoji iza serijala kao što su Tropico, Dungeons i Railway Empire, tako da verujemo da su Komandosi u dobrim rukama.

Ova vest nam je stigla direktno od samog studija, koji je na svom Tviter profilu objavio da je kupio celokupno vlasništvo studija Pyro Studios, što osim komandosa uključuje i druge igre, poput  Imperial Glory i Praetorians.

I odmah je najavio da će raditi na nekoliko igara, jedna je potpuno novi naslov, ali nas takođe očekuje i nekoliko rimejka/rimastera starih Commandosa, kako bi ponovo uživali na novim sistemima u ovim klasicima.

Iz studija Pyro kažu da su zadovoljni time što su postali deo Kalypso Media grupe, što će im omogućiti nastavak neometanog rada i osigurati novi život za njihove igre.

A mi jedva čekamo da vidimo šta se novo sprema u serijalu kome smo ostavili bezbrojne noći tokom tinejdžerskih dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top