PC

The Culling 2 potpuni debakl na Steamu, na samom početku gotovo bez igrača

Pre svega par dana smo pisali o tome da Steam postaje bogatiji za još jednu igru koja prati veliku popularnost Battle Royale igara. U pitanju je bio nastvak jedne od prvih Battle Royale pucačina u ponudi, The Culling 2.

Developer je kao prednost ovog naslova istakao brojne promene u gejmpleju sa fokusom na napucavanje, ali one nisu bile ništa konkretno i jedinstveno u odnosu na postojeću ponudu, što se veoma brzo obilo o glavu razvojnom studiju Xaviant Games.

Možda je i prebrzo reč koju tražimo, jer je igra na samom pojavljivanju na Steamu zabeležila svega 200 igrača, a broj igrača je ubrzo pao na jednocifreni, pa u trenutku pisanja ovog teksta svega 2 čoveka igraju ovu igru.

Statistiku je pružio sajt zadužen za analitiku, GitHyp, a od male grupe igrača je stigao veoma veliki broj negativnih ocena koje se uglavnom odnose na to da je The Culling iskustvo u potpunosti osakaćeno u odnosu na original.

Pravi debakl je ostao za ovom igrom, a videćemo kako će se ovaj neuspeh odraziti na developere pošto im slaba prodaja donosi velike gubitke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top