PLAY! ; PLAY! Zine

The Culling 2 potpuni debakl na Steamu, na samom početku gotovo bez igrača

Pre svega par dana smo pisali o tome da Steam postaje bogatiji za još jednu igru koja prati veliku popularnost Battle Royale igara. U pitanju je bio nastvak jedne od prvih Battle Royale pucačina u ponudi, The Culling 2.

Developer je kao prednost ovog naslova istakao brojne promene u gejmpleju sa fokusom na napucavanje, ali one nisu bile ništa konkretno i jedinstveno u odnosu na postojeću ponudu, što se veoma brzo obilo o glavu razvojnom studiju Xaviant Games.

Možda je i prebrzo reč koju tražimo, jer je igra na samom pojavljivanju na Steamu zabeležila svega 200 igrača, a broj igrača je ubrzo pao na jednocifreni, pa u trenutku pisanja ovog teksta svega 2 čoveka igraju ovu igru.

Statistiku je pružio sajt zadužen za analitiku, GitHyp, a od male grupe igrača je stigao veoma veliki broj negativnih ocena koje se uglavnom odnose na to da je The Culling iskustvo u potpunosti osakaćeno u odnosu na original.

Pravi debakl je ostao za ovom igrom, a videćemo kako će se ovaj neuspeh odraziti na developere pošto im slaba prodaja donosi velike gubitke.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!