PC

The Culling 2 se gasi nakon samo nedelju dana postojanja, original se vraća u život

Jako malo vremena je prošlo otkako se The Culling 2 pojavio na Steamu, a još manje je prošlo otkako je izgubio sve igrače, čime je proglašen potpunim debaklom nakon svega par dana postojanja.

Xaviant Games je ovime stavljen u tešku situaciju i nakon razmišljanja su zaključili da je najbolji potez potpuno gašenje dvojke i vraćanje originala u život.

Lepo je videti da su developeri izašli u javnost i priznali su svoju grešku, a uz to će vratiti novac svim igračima koji su kupili The Culling 2 na bilo kojoj platformi.

Vraćanje originalno The Culling igri je jedina opcija developera i ona se može ispostaviti kao dobra, jer je svojevremeno privukla veliki broj igrača i dosta pozitivnih ocena. Tako se i sada očekuje da će situacija biti bolja nego sa nastavkom.

The Culling će biti vraćen na Steam u Day 1 stanju, odnosno kakva je bila na samom izlasku, i biće besplatna za sve koji već poseduju igru, a developeri planiraju da u narednom periodu iskustvo menjaju i prilagođavanju na osnovu smernica igračke baze.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top