PC

The Cycle je najnovija pucačina od strane studija koji nam je doneo Spec Ops

Spec Ops: The Line je bio veoma zanimljivo, i pomalo kontroverzno, iskustvo zbog svoje završnice koje je kreatore, studio Yager, stavilo na visoko mesto u industriji.

Sem letačkog simulatora u svemiru, Dreadnought, developeri u prethodnih 6 godina nisu objavili novi naslov, barem ne do sada.

Ovaj studio je nedavno objavio najnoviju pucačinu, koja će nositi naziv The Cycle i donosi iskustvo borbe protiv drugih igrača i samo okoline iz igre, dok je developeri opisuju kao kompetitivni kvester.

Radnja se odigrava na planeti Fortuna 3, bogatoj retkim materijalima, gde će igrači moći da se udružuju i zajedno istražuju kada prestanu ubistvene oluje poznate kao Cycle, ali svoju saradnju mogu lako prekinuti sa drugim igračima, tako da igra istovremeno pruža i kooperativno i kompetitivno iskustvo.

The Cycle bi se trebao pojaviti do kraja godine na Steamu, a na zvaničnom sajtu su otvorene prijave za zatvoreno testiranje koje će se održati u avgustu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top