PLAY! ; PLAY! Zine

The Witcher – stigao je stoni RPG

Nakon više od tri godine od kada je prvi put najavljen, klasični stoni RPG smešten i svet čuvenog vešca Geralta će nam konačno stići ovog leta.

Igra nosi jednostavni zvanični naziv – The Witcher Role-Playing Game, i tematski je smeštena u period između prve i druge igre u serijalu. Na igri je radio R. Talsorian Games, pa će i igra koristiti njihov modifikovani sistem Fuzion, ali se za sada zna veoma malo o detaljima samo načina igranja.

U poslednjem blogu koji su objavili, obelodanjeno je da će knjiga pravila u fizičkom izdanju biti dostupna u avgustu na GenCon za kupovinu, a da će i uskoro nakon toga biti dostupna na sajtu izdavača za naručivanje, čim sve kopije knjige budu odštampane. PDF izdanje knjige pravila će takođe biti u opticaju za prodaju, ali tek nakon što se prvo prodaju fizička izdanja.

Interesantno je da je jedan od glavnih ljudi koji je radio na ovom naslovu Majk Pondsmit (Mike Pondsmith), kreator RPG-a Cyberpunk 2020, na osnovu koga se radi Cyberpunk 2077, i da je odlaganje od skoro dve godine rezultat Majkovog konsultantskog rada sa CD Projket na Cyberpunk 2077.

Ispod možete videti isečak iz knjige prvila za ovaj RPG.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!