Nintendo Switch

TOP igre leta

Ovaj tekst je originalno izašao u letnjem dvobroju časopisa Play!Zine, koji možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Došlo je i vreme da se ode na zasluženi odmor, ali odmora nema kada je igranje igara u pitanju i u ovim tropskim mesecima imamo prilike da se zabavljamo prilično dobrim naslovima, iako ih ima dosta manje nego u hladnijim mesecima.

Defiance 2050 – PC, PS4 i Xbox One – 10. jul

Trion Worlds nam donosi besplatnu pucačinu, Defiance 2050, u kojoj imamo prilike da se proslavimo kao Ark Hunter u ogromnom okruženju razorene planete Zemlje. Igra donosi brojne opcije za kastomizaciju karaktera sa mnoštvom klasa, oružja i sporednih nadogradnji tako da se svaki igrač po nećemu ističe od ostalih. Osim igranja u Solo i Squad modovima, igrače očekuju masovne bitke u ovoj besplatnoj pucačini.

Octopath Traveler – Nintendo Switch – 13. jul

Square Enix na Nintendo Switch donosi veoma zanimljivu igru u kojoj nas čeka 8 avantura sa osam različita heroja, jedinstvenih po svojim pričama i putovanjima, ali i po sposobostima koje nose. Ovaj RPG donosi predivno iskustvo inspirisano retro igrama, ali sa modernim mehanikama i u predivnom svetu.

Banner Saga 3 – PC, PS4 i Xbox One – 24. jul

Tačka na maestralnu avanturu inspirisanu nordijskom mitologijom se stavlja ovog leta sa trećim delom Banner Sage. Ova igra prati proverenu formulu prethodnika sa predivnim vizuelnim stilom i strateškim elementima koje u potpunosti nosi priča. Banner Saga 3 stavlja i dosta teške pred igrača koje će ih odvesti u različitim smerovima tokom jedinstvenog putovanja.

No Man’s Sky – Xbox One – 24. jul

Nakon dve godine postojanja ova avatura sa velikim ali neiskorišćenim potencijalom dolazi i na Xbox One konzole. Igra na ovu konzolu dolazi sa svim prethodnim apdejtovima izdatim na drugim platformama, ali donosi i veliki apdejt, nazvan NEXT, koji će doneti brojne promene u srž No Man’s Sky iskustva kao što je dugo očekivani multiplejer.

World of Warcraft: Battle for Azeroth – PC – 14. avgust

Najnovija ekspanzija za legendarni World of Warcraft dolazi ovog leta i vodi nas pravo u bitku za Azerot. Sa ovom ekspanzijom igrači dobijaju nove kotinente, 6 ovih rasa za igranje, neke izmene u komunikaciji sa drugim igračima, kao i neizostvani radovi i čak 10 dungeona. Ono što nas dosta zanimljivo očekuje jesu Warfronts modovi igranja koji su inspirisani kultnim Warcraft 3 i donose kooperativne bitke za do 20 igrača.

F1 2018 – PC, PS4 i Xbox One – 24. avgust

Codemasters nam donosi trke Formule 1 u još glamuroznijem izdanju sa unpređenom grafikom, ali i mnogo pozitivnih izmena koje se kriju ispod haube. Produbljeno je iskustvo igranja u career sistemu sa još više opcija tokom igranja, a sem modernih mašina, igra će nam dozvoliti da se trkamo i u onim klasičnim koje su ostale zapamćene kroz istoriju. Osim standardne verzije igre postoje glasine da dolazi i VR podrška.

Yakuza Kiwami 2 – PS4 – 28. avgust

Rimejk originalne Jakuze 2 se još prošle godine pojavio na japanskom tržištu, a ovoga avgusta ćemo i mi, igrači u ostalim delovima sveta, imati prilike da zaigramo neverovatne avanture kao Kazuma Kirju. Ovo rimejk izdanje nam donosi pre svega grafička poboljšanja kao i ona koja se tiču samog gejmpleja, a Sega je na svu sreću rešila i da izmeni priču, kako bi bila manje zbunjujuća.

Strange Brigade – PC, PS4 i Xbox One – 28. avgust

Kooperativnih igara nikada dosta i sve je više njih koje u srži jure jednostavnu formulu, ali sa jako interesantnim novinama sa druge strane. Takav naslov je Strange Brigade koji nam donosi Rebelion, kreator Sniper Elite igara. Ovde idemo u Egipat 1930. godine u potrazi za ukletim blagom faraona. Kako bi savladali uzdignuto carstvo mrtvih i dokopali se blaga, sva 4 igrača će morati da svoje unikatne sposobensti stave na ultimativni test.

Pro Evolution Soccer 2019 – PC, PS4 i Xbox One – 30. avgust

Najnovije izdanje čuvene Konamijeve fudbalske igre, PES 2019, donosi povećan broj licenciranih liga, iako su ostali bez Lige šampiona. Igra će imati brojna vizuelna poboljšanja u odnosu na izdanja iz prethodnih godina, a developeri obećavaju u niz važnih promena u gejmpleju, koje će se pre svega ogledati u individualnosti svakog od postojećih igrača sa vaćim akcentom na umeće i snagu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top