PLAY! ; PLAY! Zine

Warframe – svemirske bitke, hoverboard i nove ekspanzije

I nakon 5 godina postojanja, iza co-op pucačine sa naučnofantastičnim elementima stoji veliki broj igrača, što predstavlja savršenu motivaciju ljudima iz Digital Extremes da konstantno “pumpaju” novi i zanimljivi sadržaj, pre svega.

Tako je na ovogodišnjem Tennoconu predstavljena nova ekspanzija, nazvana Fortuna. Ona igrače, za razliku od proplanaka Eidolona, vodi u podzemni grad na Veneri, koji poseduje Blade Runner vajb sa zagušenim okruženjem i mnoštvom neonskih boja. Fortuna bi trebalo da se pojavi do kraja godine.

Pored ove, predstavljena je i ekspanzija Codename: Railjack čiji je centralni deo upravo okršaj sa svemirskim letelicama, gde će se igrači udružiti u pilotiranju i obaranju neprijateljskih brodova. O ovoj ekspanziji trenutno nema drugih detalja jer će se ona pojaviti tek naredne godine.

Jedan od zanimljivijih elemenata za koje će Warframe uskoro postati bogatiji su i hoverboardi koji će pružiti igračima da znatno brže putuju kroz otvoreni svet, ali ne samo to, već je moguće izvoditi i trikove. Još uvek nije poznato da li će karakteri moći i da pucaju tokom upotrebe ovih prevoznih sredstava, ali oni svakako izgledaju kul.

Od novina nas očekuju i dva nova Warframe, a već je objavljeno da ova igra dolazi i na Switch konzole.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!