PC

Bandai Namco nam tizuje ‘Summer Horror Project’

Izgleda da nam se era popularnih horor filmova iz velikih studija polako vraća, a sve na krilima uspešnosti RE7 i velikog hajpa koji se napravio oko Resident Evil 2 rimejka.

Poznati izdavač Bandai Namco je pre pad dana pustio u rad sajt koji se jednostavno zove “Summer Horror Project”, i koji ima ogromnu sliku kuće iz ugla kamere za nadlegadnje sa blagom statikom preko ekrana,  video se zove “domas-SCENE01”, i datum koji stoji je 30. avgust ove godine, tako da verujemo da ćemo najavu igre imati verovatno tog datuma.

Šta mislite, šta ovo može da bude? Sajt pogledajte na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top