PC

Black Ops 4 već dobija promene zasnovane na kritikama igrača

Tokom prošlog vikenda smo imali šanse da isprobamo ranu beta verziju nadolazeće Activisionove pucačine, Call of Duty: Black Ops 4, gde smo u ranim utiscima napomenili da igra poseduje potencijal ali da je par loše odrađenih stvari mogu uništiti ako developeri nešto ne preuzmu.

Na svu sreću, ljudi iz Treyarcha su već prionuli na posao i najavili su koje promene dolaze u odnosu na povratne informacije igrača.

Prva stvar je vezana za oklop igrača, koji je jednostavno bio prejak i mnogi igrači su želeli da on bude nerfovan. To je sada i učinjeno, tako što oklop samo do odeređene mere umanjuje štetu koji igrači trpe umesto da je odbija, a igrači koji fraguju neprijatelja sa oklopom dobijaju i 25 poena više kao nagradu.

Promene dolaze i kod spawnovanja sa Tac-Deploy opremom, koja je bila jaka u beti, ali će nadalje imati kraće vreme trajanja i duži cooldown, a i sama oprema će pretpreti izmene. U suštini, sve ono što su igrači spamovali tokom bete će biti izmenjeno tako da i ostali elementi budu iskorišćeni.

Naravno, očekuje još dosta promena koje ćemo imati prilike da isprobamo 10. septembra, kada se Black Ops 4 vrati na testiranje sa Battle Royale modom,  a više o njima možete pronaći na BO4 redditu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top