PLAY! ; PLAY! Zine

Capcom planira još novih rimejkova nakon Resident Evil 2

Nastavak kultnih serijala video igara sa novim naslovima jeste odlična stvar, ali ono što sanja svaki gejmer je da u modernom ruhu ponovo doživi onu igri koja ga je “uvukla” u magični svet.

I Capcom je toga svestan, što je već pokazao na E3 2018 sa otkrivanjem fantastičnog Resident Evil 2 rimejka, a sada izgleda da su u planu i rimejk izdanja drugih starijih igara.

U fiskalnom izveštaju za prvi kvartal ove fiskalne godine se pojavilo pitanje vezano za očekivanja prodaje RE2 kao i za planove za druge igre.

Iz kompanije očekuju na milione prodatih naslova Resident Evil 2, zbog odlične reakcije publike i zbog toga što je jedan od najvećih naslova koji ove godine dolaze iz kompanije.

Vezano za remake izdanja, kompanija će nakon pojavljivanja RE2 nastaviti da istražuje mogućnost donošenja takvih igara iz različitih franšiza.

Zbog održavanja duha koji je posedovao Resident Evil 2 sa grafičkim prikazom istim kao i u RE7: Biohazard i modernijom gejmplej mehanikom ovaj rimejk će definitivno biti veliki uspeh, pa se sada samo pitamo šta sledeće Capcom doneti u osveženom izdanju iz svoje bogate ponude.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!