PC

CD Projekt Red pokrenuo misteriozni strim na Twitchu, da li stiže novi Cyberpunk 2077 trejler?

Izgleda da i nakon Gamescom sajma CD Projekt Red ima šta da kaže o nadolazećem Cyberpunk 2077 pošto je nedavno na Twitch platformi pokrenut misteriozni strim koji trenutno prikazuje samo gomilu brojeva i sloba.

U trenutku pisanja strim prati oko 50,000 gledalaca i broj neprestano raste kako se linije misterioznog testa nižu. Za sada niko od gledalaca nije uspeo da “prokljuvi” o čemu je reč, a CD Projekt Red naravno ćuti.

Ako CD Projekt Red u planu ima sličan trik kao što je Bethesda učinila pre nego što je predstavila Fallout 76 sa figuricom malenog karaktera, onda je i sada najverovatnije u pitanju velika objava u vidu novog trejlera. A možda čak i gejmplej demo prikazivan na sajmovima konačno stigne i do očiju šire publike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top