PC

Cyberpunk 2077 je igriv od početka do kraja

Ah, taj Cyberpunk. Gotov da nema dana u ovoj nedelji tokom kojeg nismo saznali/videli nešto novo za najiščekivaniju igru poljske kompanije CD Projekt Red.

Posle par slika iz igre i concept arta koji je zaintrigirao igrače, sada od strane producenta iza Cyberpunk 2077, Ričarda Borzimovskog, stiže objava da je ovaj naslov igriv od početka do kraja.

Ovo je otkriveno u razgovoru za Engadget, koji je prisustvovao Gamescom prezentaciji iza zatvorenih vrata, gde je viđeno par novih stvari u odnosu na E3 demo, kao što je novo oružje i promene u UI aspektu.

Cyberpunk 2077 je do tačke igrivosti od početka do kraja stigao za oko šest godina i uz puno promena, ali je producent izjavio da je pred razvojnim timom još uvek dalek put, pošto trenutna verzija igre ima ogroman broj bagova pa joj je zato potreban playtesting, a igri nedostaju u odgovarajući asseti.

Borzimovski je izneo i veliko olakšanje za sve fanove koji obožavaju Blade Runner estetiku sa objavom da su u igri kreirali divne noći sa prepoznatljivim cyberpunk aspektima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top