PLAY! ; PLAY! Zine

Diablo III stiže na Switch!

Magazin Forbes je greškom svoju ekskluzivnost o dolasku Diablo III objavio danas , tako da sada imamo i zvaničnu potvrdu da će legendarni Diablo stići i na prenosive Switch konzole.

Taj tekst na Forbsu je brzo obrisan, ali su hitre ruke ljudi na internetu već sačuvale stranice ove vesti, tako da smo mogli i da pročitamo više detalja o tome kako će to izgledati. Diablo III na Switch dolazi kao kolekcionarsko izdanje. Koštaće 60 dolara, i uključuje sav sadržaj, osnovu igru, Reaper of Souls ekspanziju, i paket sa Necromancer klasom i sve apdejte za igru koji su do sada stigli.

Ono što je posebno zanmiljivo je što će igrači na Switchu dobiti i novi armor sa Ganondorf tematikom, pa ćemo tako po prvi put videti Zeldu i Diablo kako se bar na neki način ukrštaju, ko bi rekao. Ono što je posebno dobra pogodnost je što će Switch verzija igre dozvoljavati i lokalni co-op, bilo na jednom uređaju sa deljenim ekranom (televizorom), ili sa četiri nezavisna uređaja u sobi, bez potrebe za internetom!

Iako je Forbes greškom sada procureo sa ovom informacijom, verujemo da će nam zvanična najava ovoga stići za par dana na Gamescomu, gde Blizzard tradicionalno pravi neke od najvećih najava pored onih na BlizzConu. Mi iz Play!Zine ćemo uživo biti tamo, tako da očekujte naše utiske.

Podsećamo, Blizzzard je pre par meseci praktično nagovestio da će se ovo desiti, uz Diabla koji se igra sa prekidačem (Switch) na zvaničnom Tviteru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!