PLAY! ; PLAY! Zine

Domaći studio pravi potezni RPG Children Of Lir, pokrenuta Kickstarter kampanja!

Domaći studio Esoter, baziran u Novom Sadu, pokrenuo je danas Kickstarter kampanju za njihov projekat potezne RPG igre za Android uređaje, pod imenom Children Of Lir.

Uvek nam je zadovoljstvo kada vidimo da se na domaćoj sceni pravi nešto novo, a RPG igre su svakako veoma “niša” i rizično tržište, tako da podržavamo entuzijazam ekipe iz Novog Sada. Ovo će tako potencijalno biti drugi RPG iz Srbije, nakon veoma uspešnog UnderRaila, koji je takođe domaćih ruku delo, a na kome je radio jedan jedini čovek.

Children Of Lir je baziran na staroj mitologiji Kelta, a trejler za igru, koji možete videti ispod, nam donosi jednu klasičnu bajkovitu priču, ali sa poprilično užasnim scenama agonije koja je zahvatila kraljevsto u igri. Igra, neće biti preterano dugača i trebaće do 5 sati za prelazak, kako piše u tekstu Kickstarter kampanje, a ukoliko vas interesuju drugi detalji, ili možda želite da ih podržite na Kickstarteru, stranicu igre možete naći prateći ovaj link.

Mi im želimo puno sreće u kampanji i naravno da prikupe potrebna sredstva, izbace igru u zatim da nastave sa rastom kompanije!

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!