Domaća Scena

Domaći studio pravi potezni RPG Children Of Lir, pokrenuta Kickstarter kampanja!

Domaći studio Esoter, baziran u Novom Sadu, pokrenuo je danas Kickstarter kampanju za njihov projekat potezne RPG igre za Android uređaje, pod imenom Children Of Lir.

Uvek nam je zadovoljstvo kada vidimo da se na domaćoj sceni pravi nešto novo, a RPG igre su svakako veoma “niša” i rizično tržište, tako da podržavamo entuzijazam ekipe iz Novog Sada. Ovo će tako potencijalno biti drugi RPG iz Srbije, nakon veoma uspešnog UnderRaila, koji je takođe domaćih ruku delo, a na kome je radio jedan jedini čovek.

Children Of Lir je baziran na staroj mitologiji Kelta, a trejler za igru, koji možete videti ispod, nam donosi jednu klasičnu bajkovitu priču, ali sa poprilično užasnim scenama agonije koja je zahvatila kraljevsto u igri. Igra, neće biti preterano dugača i trebaće do 5 sati za prelazak, kako piše u tekstu Kickstarter kampanje, a ukoliko vas interesuju drugi detalji, ili možda želite da ih podržite na Kickstarteru, stranicu igre možete naći prateći ovaj link.

Mi im želimo puno sreće u kampanji i naravno da prikupe potrebna sredstva, izbace igru u zatim da nastave sa rastom kompanije!

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top