PC

Drugi talas testiranja za Battlefield V počinje sledeće nedelje

Electronic Arts se maksimalno trudi da na jesen pre igrače iznese što bolje Battlefield V iskustvo, a ti napori podrazumevaju povratne informacije igrača koje se dobijaju kroz razne vrste testiranja.

Upravo tako je sledeće nedelje pred nama drugi talas zatvorenog alfa testiranja za Battlefield V, koji se nadovezuje na drugi u pogledu istog sadržaja, ali su zato prisutne promene u mečmejkingu i progresiji igrača.

EA i DICE su u prvom talasu pratili način na koji su igrači sakupljali poene i koliko su brzo napredovali kroz nivoe. Developeri su objavili da će se u ovom delu planiranog testiranja pojaviti i određene izmene u gejmpleju, kako bi on bio što fluidniji, a radi se i na boljoj stabilnosti servera.

Ovaj talas testiranja će početi 14. avgusta i biće dostupan samo određenim igračima i samo za PC, ali trenutno nije poznato do kada će trajati.

Više informacija o novom Battlefield V testiranju možete saznati na ovom linku.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top