PC

Fallout 76: Vaša glava će biti ucenjena ukoliko ubijate “nedužne” igrače

Jedna od glavnih briga mnogih igrača kada je Fallout 76 najavljen je bila to kako se boriti sa takozvanih “griferima”, odnosno onim igračima kojima je glavna zabava da uništavaju drugim igračima zabavu tako što im ne dozvoljavaju da na miru uživaju u igri, već ih ubijaju bez razloga.

Ovo je uvek bio jedan od glavnih problema u onlajn survival igrama i zato su se mnogi sa pravom pitali kako će se Bethesda boriti protiv ovoga u Fallout 76. Osim što je od ranije najavljeno da igrači uopšte neće biti u mogućnosti da budu napadnuti ako su ispod levela 20, sada nam je na QuakeCon otkriveno još dodatnih mera i sistema kako sprečiti ovakve situacije.

Naime, predstavljen je sistem ucenjenih glava. Ukoliko neki igrači namerno ubijaju druge igrače u PvP borbama, koji ne žele da budu ubijeni, odnosno ne uzvrate vatarom, na imena tih igrača će biti nalepljena ucena, i svako ko ubije te igrače će dobiti novčanu nagradu, i to iz džepa ucenjenih glava!

I ne samo to, nego se ubistvo nekog ko ne želi da učestvuje u borbi ne isplati čak i kao rizik da budete ucenjeni, jer za to ne dobijate ništa – niti XP poene, niti novac, niti ikakav Loot, apsolutno ništa. Ove stvari se dobijaju jedino ukoliko su obe strane učestovale u borbi. Na kraju, biće implementiran i “pacifista” tag, kojim možete sebe da obeležite. Ukoliko ste tako obeleženi, ne možete da napadate druge igrače, vas mogu, ali jednom kada vas neko ubije, samo ga obeležite i više tog igrača nećete ni viđati.

Sistem deluje svakako zanimljivo, samo se nadamo i da će biti implementiran na pravi način.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top