PC

Far Cry 5 dobio New Game+ i novu težinu igranja

Far Cry 5 igrači još uvek nisu završili borbu sa opakim religijskim kultom, već nju Ubisoft podiže na sledeći nivo sa desetim apdejtom.

Ovaj apdejt igračima donosi New Game+ igranje, sa kojim mogu ponovo doživeti priču Houp okruga samo što će biti znatno jači i oprema iz prethodnog prelaženja ostaje u njihovom vlasništvu. New Game+ omogućava prelaženje i više puta pa tako karakter može postati još snažniji, a pravi test snage će biti nova težina, Infamous.

Ubisoft poručuje da je Infamous težina izazov samo za posvećene igrače, pošto će neprijatelji biti dosta opasniji, otporniji i imaju bržu detekciju. Ko uspe da se odupre ovoj težini dobija specijalnu nagradu, ali će to biti iznenađenje za sve koji završe igru.

 

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top