PLAY! ; PLAY! Zine

FIFA 19 skoro pa da je dobila “battle royale”

Tamo negde pred ovogodišnji E3 jedna od glavnih “fora” među gejming populacijom bila je to da će svi najaviti svoje verzije Battle Ryale igara, pa čak i popularne fudbalske simulacije FIFA i PES.

U svakoj šali pola zbilje, kaže naš narod. Istina, ne dobijamo baš klasični battle royale, ali neki od novih modova u FIFA 19, koji su ovih dana najavljeni, izgleda da crpe popriličnu inspiraciju od ovog hit žanra.

Mislimo pre svega na Survival mod koji zvuči veoma, veoma interesantno. Naime, svaki put kada date gol jedan od vaših igrača nasumično napusti utakmicu, i tako svaki put nakon nekog gola. Tako da, onaj ko je dao više golova ima težu situaciju, što donosi neke veoma zanimljive strateške situacije i odluke, pa jedva čekamo da probamo ovaj “fudbalski battle royale”. Dok igrate Survival mod čak će i komentatorski duo to znati i komentarisaće u skladu sa time, a postojaće i specijalne scene koje će pokazivati svaki put igrače kako napuštaju teren nakon gola i njihove reakcije.

Osim Survival moda, nova FIFA će nam omogoćiti da uskočimo u mečeve sa velikim brojem specifičnih podešavanja i štelovanja koje možemo da uradimo pre nego što meč uopšte počne, kako bi stvari učinili  zanimljivim od samo “običnog” klasičnog meča. Onaj koji nam zvuči najzabavnije jeste – da “oteramo” sudije, i igramo partiju fudbala potpuno bez pravila. Nismo sigurni kako će to izgledati, ali deluje jako zabavno, tako da je  to još jedna novina koju ćemo probati čim izađe nova FIFA, jer ima potencijal da donese tone zabave kada vam dosade klasične partije.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!