PLAY! ; PLAY! Zine

Hi-Rez osnovao tri specijalizovana studija

Čuveni Hi-Rez, jedan od onih studija koji stalno plivaju na površini esporta, ali nikako da isplivaju u sam vrh, objavio je danas da će, radi boljeg foksuiranja posla, podeliti svoje timove na tri specijalizovana studija, koja će sa visine biti nagledata iskljlučivo iz poslovnog ugla.

Studio Titan Forge Games će se baviti njihovim popularnim MOBA naslovom Smite, dok će Evil Mojo Games raditi na Paladinsima i njegovom održavanju i razvoju. I na kraju, treći studio je Heroic Leap Games, čiji će zadatak biti da vodi i razvija Realm Royale, najnoviji multiplejer naslov iz Hi-Rez, Battle Royale igra nastala na Paladins osnovama.

Kako je objašnjeno iz Hi-Reza, osnivanjem tri odvojena studija će omogućiti timovima potpuni i neometan fokus na konkretne projekte, što će omogućiti ubrzani i kvalitetniji razvoj ovih igara, ali i bolju i bržu komunikaciju sa fanovima i razumevbanje njihovih želja i briga. Kako će se ovo oslikati nanjihove naslove, ostaje nam da vidimo u daljem periodu.

Takođe, zanimljivo je da se u ovoj podeli nigde ne pominje Hand of the Gods, još jedna multiplejer igra ovog studija, sa kartičnim gejmplejom, a koja čini nam se kao da je napušteni projekat.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!