Mobile

Hi-Rez osnovao tri specijalizovana studija

Čuveni Hi-Rez, jedan od onih studija koji stalno plivaju na površini esporta, ali nikako da isplivaju u sam vrh, objavio je danas da će, radi boljeg foksuiranja posla, podeliti svoje timove na tri specijalizovana studija, koja će sa visine biti nagledata iskljlučivo iz poslovnog ugla.

Studio Titan Forge Games će se baviti njihovim popularnim MOBA naslovom Smite, dok će Evil Mojo Games raditi na Paladinsima i njegovom održavanju i razvoju. I na kraju, treći studio je Heroic Leap Games, čiji će zadatak biti da vodi i razvija Realm Royale, najnoviji multiplejer naslov iz Hi-Rez, Battle Royale igra nastala na Paladins osnovama.

Kako je objašnjeno iz Hi-Reza, osnivanjem tri odvojena studija će omogućiti timovima potpuni i neometan fokus na konkretne projekte, što će omogućiti ubrzani i kvalitetniji razvoj ovih igara, ali i bolju i bržu komunikaciju sa fanovima i razumevbanje njihovih želja i briga. Kako će se ovo oslikati nanjihove naslove, ostaje nam da vidimo u daljem periodu.

Takođe, zanimljivo je da se u ovoj podeli nigde ne pominje Hand of the Gods, još jedna multiplejer igra ovog studija, sa kartičnim gejmplejom, a koja čini nam se kao da je napušteni projekat.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top