PLAY! ; PLAY! Zine

I Supermen želi da bude veštac Geralt

Predprodukcija serije The Witcher, na kojoj radi poznata televizijska mreža Netflix, već uveliko ulazi u završnu fazu, i svakog dana se očekuje da saznamo listu glumaca koji će se pojaviti u seriji.

Da je witcher Geralt neverovatno popularan govori i činjenica da se mnogi glumci “nude” da ga igraju, a među njima je i Henri Kavil (Henry Cavill), koji se poslednjih godina proslavio po ulozi najpoznatijeg superheroja na svetu, Supermena. On je u razgovoru za IGN otkrio da je neverovatno veliki fan i igre i knjiga, preporučio je Witcher knjige svima, a za igre kaže da je nedavno po ko zna koji put opet obrnuo celu trojku, Wild Hunt sa sve ekspanzijama.

Na pitanje novinara da li bi želeo da igra Geralta, on je bez razmišljanja rekao: “Apsolutno, uf to bi stvarno bila sjajna uloga!”. Mi iskreno mislimo da tridesetpetogodišnnjem glumcu fali specifičnog šmeka da bi igrao Geralta, ali i da bi se možda svakako snašao u toj ulozi.

The Witcher netflix serija je još uvek pod velikim velom misterije, ali ono što sigurno znamo je da će biti bazirana na knjigama, ne na igrama, i da će izvršni producent biti Loren Šmit, koja je uradila odličan posao sa Derdevil serijom.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!