Filmovi-Serije

I Vampyr dobija TV seriju

Poslednjih godinu-dve, sve je više najava i realizacija raznoraznih adaptacija video-igara u serije, što je trend koji polako preuzima primat u odnosu na filmove po igrama.

Druga sezona Castlevania serije stiže ove jeseni, a trenutno su uveliko pripremaju serije The Witcher,  Life is Strane i brojne druge adaptacije video igara na malim ekranima.

Danas nam je najavljena i druga TV adaptacija igara iz studija Dontnod Entertainment, nakon Life is Strange, sada i Vampyr dobija seriju. Prava da radi seriju dobio je studio Fox 21 (Deo 20th Century Fox), a dobar deo posla će odraditi  DJ2 Entertainment, koji već radi i na pomenutoj Life is Strange seriji.

Osim ovih osnovnih informacija za sada nemamo nikakav drugi info, ali nema sumnje da je Vampyr odličan materijal za mračnu TV seriju, koja uz dobar izbor glumaca može ispasti zaista vrhunsko iskustvo.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top